WAT IS EEN CITY BOOST?

Voor € 7,50 heb je met een City Boost een unieke ervaring in Amsterdam met 2-4 personen.
 
Startend in een museum, ga je met een City Boost in gesprek en op pad aan de hand van een step-by-step guide (op je eigen telefoon). Na het gedeelte in het museum maak je een wandeling door een bijzonder gedeelte van de stad.
Een City Boost duurt in totaal ongeveer 3 uur en de reflectieve en persoonlijke vragen leveren zeker nieuwe inzichten op voor zowel jezelf over de stad!

De City Boost is samengesteld op basis van een typisch Amsterdams thema: vrijheid, tolerantie of ondernemersgeest. Dit levert haakjes voor grappige, verrassende en reflectieve gesprekken.

De City boost levert niet alleen jou nieuwe energie, je steunt tegelijkertijd de stad. De opbrengsten vloeien namelijk terug naar de musea met wie we samenwerken. 

Met 1 City Boost krijg een link die op 1 telefoon te openen is, waardoor je met 1 kaartje met  2 tot 4 mensen op pad kunt.
HOE KAN IK EEN BOEKEN?
1. Stuur een mail met je gegevens naar info@fortheloveofamsterdam.nl en laat ons weten welk thema je kiest, met hoeveel personen je wil gaan, de datum en tijd van voorkeur. Dan gaan wij aan de slag om dit voor je vast te leggen;
2. Na betaling ontvang je van ons per e-mail een bevestiging;
3. Op de dag van je City Boost ontvang je per e-mail een link naar de step-by-step guide voor op je telefoon;
4. Dan ben je klaar om een geweldige boost te beleven. Veel plezier!

KIES HIERONDER HET THEMA VOOR JOUW CITY BOOST

Vrijheid

Hoe vrij voel jij je? Hoe vergroot je je eigen vrijheid?

De startlocatie van deze City Boost is vrijwel zeker een onontdekte parel: The Embassy of the Free Mind. Van de 3 City Boosts is deze het meest reflectief en blinken de verschillende locaties die je bezoekt en waarlangs je gaat wandelen uit in schoonheid.

De gespreksstof gaat vooral over wat voor jou voelt als vrijheid en in hoeverre je die soms zelf belemmert.

Na deze City Boost voel je je kilo's lichter, vrijer en blijer. Kom het zelf ervaren.

MAIL ONS 
OM TE 
BOEKEN 

Tolerantie

Hoe tolerant ben jij? Zowel voor je directe omgeving als buiten je eigen bubbel?

Deze City Boost vindt plaats op en rondom de Wallen en start in Ons' Lieve Heer op Solder. Je onderzoekt je eigen 'klassenstelsel': In hoeverre kom je buiten je eigen sociale bubbels?

In deze City Boost zitten de meest speelse elementen: Ga jij bijvoorbeeld met iemand die duidelijk buiten je eigen bubbel valt een praatje maken of wellicht zelfs een kop koffie drinken?

Na deze City Boost heb je zéker een goed verhaal als je thuiskomt.

mail ons om te boeken

Ondernemersgeest

Van welke 'new beginnings' droom je en wat ga je daarvoor ondernemen?

Als je al eens in het Scheepvaartmuseum bent geweest, beloven we dat je het tóch totaal anders gaat beleven dan je tot nu gewend bent geweest. De wandelroute neemt je mee over het dynamische Marineterrein.

De gespreksstof onderzoekt hoe ondernemend je eigenlijk bent en wat je kunt doen om daar meer vorm aan te geven, zowel in je werk als voor andere delen van je leven.

Na deze City Boost gaat het kriebelen om meer te ontdekken.

mail ons om te boeken