Over ons

For the love of Amsterdam is bedacht en gemaakt door liefhebbers van Amsterdam die graag iets menselijks en positiefs willen brengen in deze nieuwe tijden. Wij zijn een gelegenheidsteam van professionals dat op vrijwillige basis onze kunde, tijd en liefde investeert in dit platform. Lees voor meer info ons manifest.
Zonder de hulp van talloze andere mensen en bedrijven was dit ons nooit gelukt. Je vindt hen onder de knop: Zonder hen.....

Jacha

Na bijna 3 jaar achter de geraniums door een ongeluk nu eindelijk weer groots en meeslepend bezig. Ik maak een diepe buiging voor de helpers en makers die het mij mogelijk hebben gemaakt dit idee geboren te laten worden.

Marion

Zelf heb ik de afgelopen maanden samen met Jacha de stad herontdekt als energy boost. Dit gevoel wil ik graag doorgeven aan iedereen die van de stad houdt en net als ik weer eens de hort op wil.

Marielle

Waardeproposities ontwerpen. Klantervaring vormgeven. Aanpak bepalen. Een merk bouwen. Met vrienden samenwerken en iets neerzetten wat raakt, zo nodig is en er toe doet omdat het positieve impact heeft op jou en op onze stad Amsterdam.
Wat wil je nog meer?

Camiel

De stad maakt de mensen maken de stad. Nu dit verbond onder druk staat, wil ik graag bijdragen aan dit creative idee. Een idee, waarmee we niet alleen een mooi antwoord geven op de uitdagingen van nu. Maar hopelijk ook de gestolde creativieit van de musea kunnen blijven vieren.

Kristel

Het is voor mij een eer om een steentje bij te dragen aan dit fantastische initiatief. Ik ben een enthousiaste doener en dan het liefst voor producten of diensten die de wereld (Amsterdam in dit geval) een beetje mooier maken.

Martijn

Verbinding maken is iets heel bijzonders. En hoe mooi is het dat de kern van dit project gaat over verbinding maken; door een echt gesprek, met elkaar en met de stad. Nu het project en de boosts staan, hoop ik dat het ook voor jou goede energie en mooie inspiratie geeft. Net als het voor mij doet.

Nina

Als student Communicatiewetenschap houd ik mij graag bezig met het bestuderen van verschillende toepassingen, gevolgen en vormen van communicatie. Al mijn communicatieve skills komen geweldig samen in dit prachtige initiatief. Mensen verbinden (zowel online als offline) door een corporate- en persuasieve communicatiestrategie met elkaar te combineren. Een onwijze uitdaging, met een inspirerend eindresultaat.

Zonder hen

 Astrid van den Oetelaar, Bart Onclin, Claire de Lange, Danny Vesters, Evelien Witlox, Hanneke van Rooijen, Jennis Jongerius, Jeroen Schilte, Jonathan Brown, Karin van Gilst, Lisanne van Mervennée, Maarten van Buuren, Maartje Brünken, Marthe van Andel, Michel van Duyvenbode, Pascale Simons, Peggy Laurs, Pepijn Hentenaar, Saba Dad, Samia Guessabi, Stefan Schoemaker, Sterre Witlox, Sylvia Melzer, Tijmen van Rooijen, Tjeertje Vlaskamp. 
&
Boontje Advocaten, Duif & Bode, KB Notarissen, Lab3, Marqup, WLP Law.