City Boosts & covid19

For the Love of Amsterdam is opgezet om elkaar en de stad te helpen deze pandemie zo goed mogelijk door te komen. Dit betekent dat alle City Boosts zodanig zijn ontworpen dat ze veilig en conform de laatste richtlijnen kunnen worden beleefd.

Conform de richtlijnen bestaan de groepen uit maximaal 4 mensen. Dit betekent echter ook dat als mensen last minute afmelden vanwege corona gerelateerde klachten dat de groepen snel onder het minimum van 3 kunnen zakken. Wij vragen dan ook begrip voor het feit dat we soms zullen vragen om een City Boost te verzetten. Wij doen ons uiterste best om dit 24 uur van te voren te melden.

Wij vragen je om in geval van corona gerelateerde klachten liefst 24 uur van tevoren af te zeggen:
Verkoudheidsklachten, als ze gepaard gaan met lichte verhoging of keelpijn. En bij koorts al helemaal lekker in bed gaan liggen
For the Love of Amsterdam volgt de richtlijnen van het RIVM t.a.v. corona en vraagt deelnemers bij reservering van een ticket akkoord te gaan met deze richtlijnen.

For the Love of Amsterdam behoudt zich het recht voor deze regels voor veilige deelname en bezoek aan de locaties aan te vullen of aan te passen, bijvoorbeeld als richtlijnen van de overheid daartoe aanleiding geven.

Meer op de website van Rijksoverheid