onze opties voor organisaties
Voor organisaties bieden wij een unieke Team Boost, waarin collega’s elkaar weer eens ‘real-life’ ontmoeten en samen iets bijzonders beleven.
Tijdens de Team Boost gaat het team - met behulp van een step-by-step guide – 3 uur op pad om aan de slag te gaan met een typisch Amsterdamse waarde: Ondernemersgeest.
De Team Boost over ondernemersgeest start in het Scheepvaartmuseum, waar de deelnemers worden uitgenodigd met elkaar in gesprek gaan over ondernemersgeest.
Deze boosts kunnen zowel tijdens werkuren als daarbuiten worden geboekt. Conform de huidige richtlijnen, wordt het team verdeeld over groepjes van max 4 personen elk.  
De opbrengsten van de Team Boosts vloeien rechtstreeks terug naar de deelnemende organisaties en instellingen.
Bovendien sponsoren jullie per groep 1 Amsterdammer die het hard nodig heeft om gratis deel te nemen aan een City Boost. Deze deelnemers worden door de Gemeente Amsterdam uitgenodigd.
€225 per groep van 4
Wij hebben interesse!
CUSTOMIzED
Wilt u graag een Team Boost die specifiek voor uw organisatie wordt ontwikkeld en samengesteld?
In overleg met uw bedrijf of organisatie ontwerpen wij een City Team Boost die aansluit bij de thema's die voor uw organisatie nu belangrijk zijn.
Doel van de stichting For the love of Amsterdam is om iets menselijks en positiefs bij te dragen en  om de stad te helpen. Een maatwerk City Boost moet in elk geval ook bijdragen aan deze doelstelling.
vouchers
Als dank voor het harde werken, als origineel verjaardagskado of als kado voor de feestdagen: een energy boost in deze Corona tijden.
De ontvangers kunnen zelf de City Booster boeken met een voucher
De tijdslots voor de City Boosters zijn zowel op werkdagen als in het weekend
Kosten per voucher: € 60,-. Deze inleg vloeit terug naar de betrokken musea en horecaondernemers
v.a. €60,-
Bestellen

INteresse?

Wat fijn dat u interesse heeft om iets positiefs bij te dragen zowel voor uw mensen als voor de stad. Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij graag contact met u op .

Thank you! Your message has been received.

We'll get back to you as soon as possible.
Oops! Er ging iets mis met het formulier.